söndag 7 september 2014

v. 36 - Träningsdagbok

tisdag 2 september
Elin och jag var även denna idrottslektion ute och powerwalkade en knapp halvtimme (27:27), nu även med Ibtisam. Vi gick Gunnesborundan (3,12 km). Jag kände mig nöjd efter träningen, men kände att jag kunde ha gett ännu mer. Nu så gick vi i en relativt snabb takt, men jag hade klarat mer tror jag. Så nästa gång ska jag ge 110% hela tiden.

Rent allmänt tror jag också att jag inte kommer att förbättra min kondition genom att bara powerwalka, därför kommer jag att försöka geocacha två gånger i veckan istället för bara en gång. Det kommer jag att se som mitt nästa mål, om jag hinner med det. 

lördag 6 september
Jag gick ut för att springa en runda på kvällen. Sammanlagt sprang jag 3 km på 20:45 min. Det var exklusive de pauserna som jag hade ibland, eftersom jag hade håll. Jag sprang samma sträcka som jag gjorde i somras och det gick mycket bättre än då, antagligen för jag på sistone varit ute mer och rört mig mer, t ex var jag ute i 1 h igår och gick 4 km med Agnes. Jag kände att jag orkade mer och vill komma längre än jag gjort då. Jag är nöjd, men jag vet att fortfarande måste förbättra mig för att uppnå mitt mål. Men sådana joggingturer kommer nog att ge mig mycket, så jag kommer att fortsätta med det. Jag vill också tills nästa gång jag är ute och springer, försöka att minska på pauserna, så att jag blir ännu snabbare och får bättre kondition. 

På vägen tillbaka (det var en 2,6 km raksträcka) sprang jag först så jag kom upp i 3 km, sen vilade jag lite och powerwalkade hela vägen hem (2,4 km) och det tog ca 25 min. Det kändes som en bra ”avkoppling” efter löpningen, men jag höll fortfarande min puls relativ hög. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar