fredag 27 mars 2015

HKK - plansch


Självbedömning:

Jag är nöjd med min plansch eftersom den innehåller mycket fakta, men fortfarande på ett enkelt sätt. Färgerna passar ihop någorlunda bra och bilderna på maten gör det hela trevligare också. Till nästa gång ska jag tänka på att kanske göra allt lite mer enklare.

2 kommentarer:

 1. Hej, Sonja!
  Du har gjort en fin plansch med ett tydligt budskap. Du förklarar tydligt vad en vegan är, vad man ska äta om man är vegan och även varför. Din plansch är färgrik med fina och passande bilder. Jag kommer inte på något negativt eller något du kan utveckla med din plansch!

  Bra jobbat!

  Hälsningar, Alexander Serrano. :)

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Du har gjort en mycket fin plansch! Budskapet i planschen är mycket tydligt, det framgår allt man måste veta om att vara vegan; vad det betyder, vad du som vegan bör äta, du ger råd om vad man ska tänka på för att må bra och du argumenterar för och varför man kan välja att bli vegan. Du beskriver utförligt men lätt och påtagligt då budskapet är lätt att förstå samtidigt som man blir lärd om det man måste veta för att bli vegan (jag lärde mig faktiskt ett par saker!). Faktan är också fint organiserad och passar bra ihop med bilderna som du valde då de är sammanhängande med budskapet och är mycket färgglada och fina (färgerna passar också bra ihop med själva temat men blandar ihop sig sömlöst med texten, man blir alltså inte så överväldigad av färger, som är bra), man känner sig nästan lockad till att bli vegan!
  Eftersom din plansch är nästan perfekt är det få saker som kan förbättras, du kunde möjligtvis göra det lite simplare, fast samtidigt inte skala av fakta; du kunde t.ex. ha färre rutor och ha en visuell representation av vilka grupper man som vegan bör äta varje dag. Jag tycker också att bilden i förgrunden inte är precis nödvändig, bakgrunden sköter redan arbetet!
  Annars har du gjort ett fenomenalt arbete!

  Mvh
  Alexander Bartosik

  SvaraRadera